Blog

Sandra Vanreys ft Gerard Bierman – Tell me do you love me

today26 maart 2023 7

Achtergrond
share close

Sandra Vanreys heeft ruim 35 jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en met een capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, maakt Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat. Met name het country genre draagt zij een warm hart toe. Inmiddels is zij door het Nederlands country publiek, 8 maal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betitelt tot millennium countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie!

In Amerika schitterde zij voor 42 miljoen kijkers (!) in de live uitgezonden Tv show “Nashville Now” en verzorgde zij optredens in binnen en buitenland. Ze tourde o.a. in Engeland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, België, Canada en Amerika. Onlangs was zij op verzoek van de Nederlandse Ambassade te gast in Guatemala City waar Sandra optredens verzorgde
op het Holanda Festival in Guatemala. Als er in de Achterhoek ook nog een trein naar je vernoemd wordt ; dan kun je gerust concluderen dat het goed gaat met Sandra Vanreys.

Gerard

Sinds 16 maart 2014 heb ik een facebook account aangemaakt om mijn muziek en mijn privevrienden toch een beetje gescheiden te kunnen houden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%