Blog

Sugar, nieuwe release van Lisa Dietrich met Harvey Mason en Carlitos del Puerto!

today27 maart 2023 2

Achtergrond
share close

Lisa Dietrich vertrekt vanuit haar soul/jazz leunend op het nostalgische plezier “Suiker.” Het indrukwekkende vocale bereik van Dietrich wordt gepresenteerd met een vermakelijk levering, inclusief percussieve accenten omgeven door een bigband-geluid. De kleurrijke video-animatie weerspiegelt op speelse wijze de burleske stijl van de opname. “Suiker” is een smakelijke traktatie. – Warren Kurtz, Goldmine – The Music Collecter’s Magazine Sugar Geschreven geproduceerd en gearrangeerd door Lisa Dietrich Morris Hayes Lisa Dietrich – teksten, melodie, alle zang, vocaal arrangement Morris Hayes – muziekregisseur voor Prince, toetsen voor Morris Day and the Time, Maceo Parker) Randy Waldman – piano – (Barbara Streisand al 35 jaar! Frank Sinatra, Michael Jackson, Whitney Houston, Beyoncé, Ray Charles, Stevie Wonder) Carlitos Del Puerto – contrabas (Bruce Springsteen, Quincy Jones, Stevie Wonder en Her bie Hancock) Harvey Mason – drums (van Fourplay) Philip Lassiter – trompet (Prince, Kirk Franklin, Ariana Grande, Ledisi, Jill Scott) Tyrone Griffin – trompet (voormalig lid van LTD, Lakeside, toerde ook met Rick James en Tina Marie) Tim Anderson – tenorsax (Trez Songs, Ty Dolla Sign, Wiz Khalifa) Richard Moorings – trombone (Billy Preston, Teena Marie, LTD) Leddie Garcia – percussie (Santana, Chaka Khan, Lady Gaga, Cyndi Lauper, Gladys Knight….) Gemixt door Rob Chiarelli – (Multi-Grammy Award winnaar – Christina Aguilera, Janet Jackson, Madonna, Usher, Diana Ross, Ray Charles, Stevie Wonder, Leanne Rimes en meer) Gemasterd door Gavin Lurssen (Multi-Grammy Award-winnaar en Oscar-genomineerde – Ringo Starr,
Robert Plant, Miranda Lambert, Pharrell en vele soundtracks van topfilms) Kerry Jones – kunst en animatie

Instagram@lisadietrichmusic www.lisadietrichmusic.com www.youtube.com/c/lisadietrichmusic

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%