Blog

MRMartin komt met prachtig EP “Fly With Me”

today29 maart 2023 1

Achtergrond
share close

Een album met 6 eigen liedjes.

MrMartin is extravert, een beetje excentriek, kleurrijk, en met een vleugje bad boy. Hij leeft intens en vertaalt zijn ervaringen en gevoelens in thema’s die iedereen herkent en persoonlijk kan interpreteren. MrMartin‘s liedjes nemen je mee in de rollercoaster van het leven. Hij houdt van authentieke instrumenten bespeeld door professionele muzikanten. Met een mooie beat eronder zodat de liedjes je mee nemen op een emotionele reis. Deze liedjes zijn uit mijn leven gegrepen, ik schreef de nummers over een periode van 10 jaar. Ik schrijf over dingen die we allemaal wel meemaken, maar daardoor wel levenservaring opdoen. Als je verdrietig bent, zijn deze liedjes ondersteunend, ben je vrolijk dan vieren ze het leven met je. Mijn teksten vertellen een verhaal en mijn muziek laat je genieten, aldus MrMartin.

Op zijn twintigste verhuist hij naar Engeland, waar hij in een hotel werkte en op feestjes regelmatig voor een muzikaal intermezzo zorgde. Zijn optredens vallen in de smaak en hij krijgt de naam Martin van de Engelsen omdat zijn echte naam niet zo makkelijk uit te spreken is. De beleefde Engelsen gaan hem MR Martin noemen en hij krijgt steeds meer optredens, waardoor de naam MRMARTIN is blijven plakken.
Eenmaal terug in Nederland richt Remco de poprock band “Rascal” op waarmee hij gedurende 6 jaar met redelijk succes optreedt op diverse locaties. In Augustus 2021 gaat hij, met honderden liedjes in zijn rugzak, solo optreden als MRMARTIN. Zijn loepzuivere, rauwe stem en zijn excentrieke stijl zullen er zeker voor zorgen dat het grote publiek kennis gaat maken met deze gentlebadboy MrMartin Wij laten u genieten van deze prachtige EP.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%