Blog

Bennie Solo met vrolijke feestkneiter ALS JIJ EENS WIST

today30 maart 2023 7

Achtergrond
share close
ALS JIJ EENS WIST is de titel van de nieuwe single van zanger/ entertainer Bennie Solo. Een niet vanzelfsprekende lovesong dus, want in deze nieuwe kneiter bezingt Bennie op een luchtige manier toch wel een paar knelpunten in een relatie. Laagdrempelig en met een vrolijke insteek, zoals de optredens zijn van Bennie Solo, zo is ook dit nummer vormgegeven. Blijft lekker hangen en zingt lekker mee. De muziek & tekst zijn van P. de Vormer & P. Pruysenaere en producer Harald Queens tekende wederom voor het te gekke arrangement. De track ALS JIJ EENS WIST is te beluisteren op alle bekende portals en de release en promotie worden weer verzorgd door UltimateDisk. Website:              www.benniesolo.nl /www.nose.nl   

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%