Blog

Album “Best Tof” Jeffrey Oud gaat eindelijk het licht zien!!

today31 maart 2023 4

Achtergrond
share close

Aan het nieuwe Nederlandstalige album van Jeffrey Oud is jaren gewerkt en het resultaat mag er zijn. Dit jaar zit hij 35 jaar in de muziek en heeft in binnen en buitenland al vele podia mogen beklimmen. Dit is dan ook wel een droom die uitkomt. Door Covid en het streven naar wat nu uiteindelijk gelukt is, heeft het lanceren van dit album genaamd: “Best Tof” wél wat langer geduurd.

Maar liefst 12 nummers vullen deze plaat met een sfeer die doet denken aan de Nederpop uit de jaren 80. Wie denkt dat het hierna even stil zal zijn omtrent Jeffrey Oud heeft het mis. Er wordt alweer hard gewerkt aan nieuwe tracks en momenteel zijn de laatste repetities bezig met zijn 9-koppige band “KoninG” om daar deze zomer live het land mee in te gaan

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%