Blog

HANS DE MUTTE – PRACHTIGE VROUW

today31 maart 2023 16

Achtergrond
share close

De afbeelding van een paar lange blote benen die gedecoreerd worden met een kort rokje en een paar hoge naaldhakken zullen waarschijnlijk voor velen de aanleiding kunnen zijn om het nummer ‘Prachtige Vrouw’ van Hans de Mutte af te spelen. De uitbater van Café de Mutte uit Reusel pakt regelmatig de microfoon om zijn gasten te vermaken met gezellige liedjes, waaronder ‘Beautiful Noise’ van Neil Daimond. Hij liep al langer met het idee rond om daar een cover van te laten maken en vroeg aan Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio of hij die uitdaging aan wilde gaan. Omdat het bewerken van klassiekers één van de sterkste kanten van Frank is, nam hij die opdracht maar al te graag aan.

Terwijl Neil Daimond in ‘Beautiful Noise’ het gevoel van de stad New York naar voren wil brengen door zich te concentreren op haar geluid zingt Hans over een vrouw die alles mee heeft. Ze is slank, blond, heeft een prachtige kont en kan rekenen op veel aandacht van mannen. Dit verhaallijntje is bedacht door tekstschrijver Björn de Leijer. Frank heeft er muzikaal gezien weer een pareltje van gemaakt. Als je het nummer start heb je absoluut nog geen idee welke kant het opgaat. Direct hierna volgt de herkenning naar de originele track. Hans is in ieder geval heel erg blij met het eindresultaat en hoopt dat zijn fans daar hetzelfde over denken.

De single ‘Prachtige vrouw’ is vanaf 29 maart 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Hans van Limpt / Café de Mutte.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%