Blog

NIEUWE SINGLE “JOU VERGEET IK NIET” VAN PETRA VAN ZUNDERT

today31 maart 2023 10

Achtergrond
share close

Met haar achtste solo single  brengt Petra van Zundert met als titel JOU VERGEET IK NIET, een nieuwe meezinger uit.  Dit keer een gezellige wals. Deze single is een voorloper op haar eerste album die Petra dit jaar wil uitbrengen. Tekst en muziek van Jou Vergeet Ik Niet is door Petra zelf geschreven en gearrangeerd in de studio van Manfred Jongenelis. De clip zal binnenkort te zien zijn op You Tube en op o.a TV Oranje.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%