Blog

Jeffrey Brons laat ‘Mama’ professioneel bewerking door het team van Sonic Solutions!

today7 april 2023 3

Achtergrond
share close

Jeffrey Brons probeert met een hedendaagse versie van ‘Mama’ zijn naam onder de aandacht te brengen in Nederland. Dat zoiets van de één op de andere dag kan gebeuren overkwam Marco Schuitmaker die in september 2022 een cover van Mieke’s ‘Engelbewaarder’ lanceerde. Jeffrey hoopt stiekem dat zijn lukte het Heintje om miljoenen moeders een lach en een traan te bezorgen met dit volksliedje. Omdat de originele plaat uit 1967 slechts 2½ minuut duurt ging hij in overleg met het team van Sonic Solutions om de nieuwe productie in tijd te verlengen. Er is gekozen om een aanvullend couplet en een extra solo toe te voegen.

Dat viel ook in goede aarde bij Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Hij merkt als geen ander dat veel artiesten op zoek zijn naar hét juiste liedje van vroeger om daar nieuw leven in te blazen. Hij hoopt dan ook dat deze bewerking van ‘Mama’ door de media wordt opgepakt. Jeffrey: ‘De laatste single die ik uitbracht ging over ons dochtertje Lena. Een tijdje geleden begon ik heel spontaan tegen mijn vriendin Rosa het bekende refrein “Mama, je bent de liefste van de hele wereld” te zingen. Dat liedje kreeg ik niet meer uit mijn hoofd en vond het eigenlijk helemaal zo gek nog niet om hier iets mee te doen. Nadat ik de vette orkestband te horen kreeg werd ik heel erg enthousiast. Dat is ook exact de reden dat ik met de jongens van Sonic Solutions uit Roosendaal samenwerk.’ Onlangs nam Jeffrey deel aan de bekende Amsterdamse talentenjacht ‘Jantjes Verjaardag. Helaas mocht hij niet door naar de finale. Toch leverde de deelname aan deze show hem leuke reacties op. Dat resulteerde ook weer in een aantal optredens.

Inmiddels timmert Jeffrey een jaar of 7 professioneel aan de weg. Hij merkt wel dat het gebied waar hij geboekt wordt zich als een olievlek aan het verspreiden is. Als ‘Mama’ die vlek nog groter maakt hoor je Jeffrey niet klagen. De CD-single ‘Mama’ is vanaf 5 april 2023 verkrijgbaar. De clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie)bij voetbalvereniging VOP Amersfoort zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%