Blog

Terry Newman Project – Cherish The Sun

today7 april 2023 5

Achtergrond
share close

Terry Newman Project is een muzikale samenwerking die grenzen overstijgt en getalenteerde muzikanten van verschillende delen van de wereld samenbrengt. Leadzanger Terry Newman, afkomstig uit Nederland (aka Reinier de Greef) benaderde de in Californië gevestigde muzikant Don Schiff met de vraag of hij liedjes had die bij zijn stijl pasten. Het klikte meteen tussen de twee en het project is inmiddels uitgegroeid tot Terry Newman Project, waaraan ook toetsenist Leo van der Fluit werd toegevoegd en ook de in Liverpool gevestigde David Hersee zich heeft aangesloten als singer-songwriter, muzikant en producer.

Hoewel ze allemaal in verschillende delen van de wereld wonen, delen ze een gemeenschappelijke taal: de taal van de muziek. Het is deze taal die hen samenbracht en hen in staat stelde om via het internet te werken aan de arrangementen van hun nummers. Samen creëren ze melodieuze rockmuziek met een focus op krachtige vocalen en vakkundig gemaakte instrumentatie.

Cherish the Sun gaat erover hoe we kunnen omgaan met de dagelijkse uitdagingen die het leven ons geeft. Dit doen we door ons bewust te worden van de schoonheid van de natuurlijke wereld om ons heen en door stil te staan bij de dingen die we hebben, maar vaak als vanzelfsprekend beschouwen.

credits:

Terry Newman ~ Vocals
Don Schiff ~ Chapmen Stick Bass Guitar
David Hersee ~ Guitar & Programming
Leo Van Der Fluit – Hammond Organ

{ Lyrics & Music } David Hersee
Published 2023 by David Hersee/Sentric Publishing

Arrangement & Production by David Hersee
Engineered, Mixed & Mastered by Han Nuijten at Bullet Sound Studios The Netherlands

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%