Blog

Inge Augustine – You Needed Me

today8 april 2023 1

Achtergrond
share close

Vandaag kondigt Inge Augustine de release aan van haar nieuwe single “You Needed Me”. Het Nummer is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar op alle stream portals, waaronder Spotify, Apple Music en Amazone Music. Met haar kenmerkende stemgeluid en emotionele teksten heeft Inge Augustine al veel succes geboekt met eerdere releases, waaronder haar single ‘”Love Of My Life”en haar album “Shadows Of The Past”. Haar Nieuwe single “You Needed Me”is een intiem en ontroerende nummer dat de luisteraars raakt. Deze single is heel persoonlijk voor mij en ik kan niet wachten om het met de wereld te delen, zegt Inge Augustine over haar nieuwste release, Het betekent zoveel voor me en ik hoop dat mijn fans er net zo van zullen genieten als ik heb genten bij het opnemen ervan. Het nummer is ook vertolkt door Ann Murrey in 1979.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%