Blog

Sam Dutchy & Dr. Alban – Show Them

today12 april 2023 4

Achtergrond
share close

Artiest Sam Dutchy, ook wel bekend als de ‘knuffelnigeriaan van de lage landen’, brengt op zijn eigen unieke manier afrobeat muziek. Zijn stijl kenmerkt zich door vrolijkheid, frisheid en levendigheid, en tijdens zijn optredens weet hij zijn publiek altijd mee te nemen dankzij zijn aanstekelijke energie en vrolijke muziek.

Het nummer “Show Them” dat Sam schreef en uitbracht wordt opgepikt door de legendarische Afrikaanse artiest Dr. Alban, die Sam benaderde voor een samenwerking. Het resultaat is een remix van het nummer, waarbij Dr. Alban zijn kenmerkende sound toevoegt aan Sam’s aanstekelijke afrobeat.

De samenwerking tussen Dr. Alban en Sam Dutchy is niet alleen een muzikaal hoogtepunt, maar ook een symbolische: de oude generatie die het stokje doorgeeft aan de volgende generatie. Dr. Alban, een gevestigde naam in de muziekindustrie, zag potentie in Sam en wilde hem helpen zijn carrière verder te ontwikkelen. Voor Sam was het een eer om samen te werken met een van zijn muzikale helden en een kans om te leren van iemand met zoveel ervaring.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%