Niet gecategoriseerd

Arjan Venemann presenteert feestknaller ‘Je mag nooit vergeten’

today14 april 2023 9

Achtergrond
share close

Arjan Venemann vond het de hoogste tijd worden om zelf weer eens een nieuwe single uit te brengen. Arjan cijfert zichzelf op het gebied van eigen nieuwe singles vaak weg vanwege zijn dagelijkse werkzaamheden als producer. Samen met Hans timmert Arjan de laatste jaren enorm aan de weg. Zij hebben o.a. de grote hit “Helemaal lijp met m’n Shisha pijp” van Sidney Jr. & Sidney Bischoff geschreven en geproduceerd. Tijdens zijn optredens krijgt hij vaak de vraag gesteld wanneer er een nieuwe feestplaat gelanceerd wordt. Daar komt nu met “Je mag nooit vergeten” verandering in.

Arjan:’ Eerlijk is eerlijk…”Je mag nooit vergeten” is één en al feest. Het heeft een enorm hoog meezinggehalte en dat is eigenlijk iets dat het publiek van mij verwacht. Net zoals m’n voorgaande twee singles heb ik dit lied samen met Hans geschreven en geproduceerd. In tegenstelling tot veel voorgaande feestknallers zit er deze keer geen accordeon in. Er is een prominente rol weggelegd voor trompet- en trombone. Die zorgen hierin voor de juiste stemming.

Het nummer heeft qua tekst ook een belangrijke boodschap; je moet of mag namelijk niet bij de pakken neer gaan zitten als het een keer tegenzit. In de videoclip wordt dit uitgebeeld door een caféeigenaar die failliet dreigt te gaan. Als een leuke dame het café binnenstapt gaat de zon toch weer schijnen voor hem.’ De single ‘Je mag nooit vergeten’ verschijnt op het AVMusic label en is verkrijgbaar vanaf 12 april 2023. De prachtige clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie) is te bewonderen op Youtube en de socials van Arjan.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%