Blog

De Losse Flodders – Ome DUO

today14 april 2023 8

Achtergrond
share close

De Losse Flodders hebben een nieuwe single. Titel van dit vrolijke lied is Ome DUO.  Ome DUO is misschien wel de bekendste oom onder de studenten in Nederland. Dankzij deze mysterieuze oom wordt hun uitgaansleven een stuk toegankelijker. Ome DUO zorgt voor de centjes van bijna alle studenten.

De Losse Flodders zijn niet meer weg te denken uit het feestcircuit. De heren zijn wekelijks op diverse radiozenders te horen en gooien met hun nummers hoge ogen op alle streaming platformen. Na het succes van de nummers   ́Hee Marco Prima ́ & ‘Ik Kan Niet Meer Praten’ (op Spotify richting 500.000 streams), komen ze nu met deze nieuwe kraker: ‘Ome DUO ́

Nadat de Losse Flodders vooral eerst in de studio actief waren is er nu besloten om de activiteiten naar het podium te verplaatsen. Er is achter de schermen hard gewerkt aan een live show en de Losse Flodders zijn vanaf heden te boeken voor live optredens.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%