Blog

Evy – Mijn Allergrootste Ongeluk

today14 april 2023 5

Achtergrond
share close

Met ‘Mijn Allergrootste Ongeluk’ presenteert de uit Tilburg afkomstige singer/songwriter Evy haar tweede single. Evy debuteerde vorig jaar met haart single ‘Mooie Zon’ waarmee ze de nodige aandacht wist te vergaren. Net zoals ‘Mooie Zon’ kwam ook ‘Mijn Allergrootste Ongeluk’ tot stand met haar vaste team Jeffrey Heesen en Kenny B., die Evy’s carrière begeleiden.

Evy maakt Nederlandse country pop met folk en americana invloeden. Dat allemaal met een vleugje van Evy natuurlijk. ‘’Ik sta achter wat ik doe en ik ben ook heel blij met wat ik mag maken. Er zijn daarentegen altijd nog stappen te zetten, overal is ruimte voor ontwikkeling.’’ Dat is precies wat Evy nooit uit de weg zal gaan: uitdaging en streven naar ontwikkeling om dingen nog beter te kunnen vatten in het verhaal dat ze wil vertellen binnen haar liedjes.

Maar waar het natuurlijk echt om draait is het gewoon kunnen genieten en ooit op een dag te kunnen leven van haar muziek. ‘Mijn Allergrootste Ongeluk’ werd geschreven door Roy Koopman en Edwin Balogh en kwam onder productionele leiding van de jonge talentvolle producer Nick Jongejan tot stand. Evy is in alle facetten nauw betrokken bij het songwriting en productie proces van haar muziek zodat het ook écht haar verhaal is wat ze vertelt in haar liedjes, die daarom heel erg bij haar passen.

Helaas is er nog een videoclip.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%