Blog

Peter van der Velden – Ik Stel Alleen Maar Vragen

today14 april 2023 2

Achtergrond
share close

De in ’s-Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel ’Ik Stel Alleen Maar Vragen’. Hiermee verbreekt de talentvolle volkszanger een lange stilte. “Het bloed kruipt toch waar het niet gaat kan” aldus Peter. “Ik heb lang nagedacht welke richting ik op wilde. Ik heb producer Kees Tel benaderd, en hem uitgelegd wat ik graag zou willen brengen. Hij kwam vervolgens met het door hem gecomponeerde ‘ik Stel Alleen Maar Vragen’, een liedje wat me direct pakte en niet meer uit je hoofd gaat. Ik ben ontzettend trots op deze single en het is op mijn lijf geschreven. Ik ben benieuwd hoe het publiek er op zal reageren. De eerste reacties zijn in ieder geval veelbelovend” vervolgt Peter. ‘Ik Stel Alleen Maar Vragen‘ verschijnt via Hit It! Music en een bijpassende videoclip is beschikbaar op de bekende clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%