Blog

Ricardo Hanenberg – Schenk Mij Jouw Mooiste Droom

today14 april 2023 10

Achtergrond
share close

‘Schenk Mij Jouw Mooiste Droom’ is de titel van de nieuwe single van Ricardo Hanenberg uit ’s Hertogenbosch. Eerder verschenen er van Ricardo de singles ‘Alles Heeft Een Tijd’, ‘Je Vader En Je Moeder’ en het duet met Marco Meesters ‘Vriendschap Voor Altijd’. Hiermee heeft Ricardo al een mooie basis gelegd om zijn carrière nu verder uit te bouwen en groeit zijn agenda met optredens gestaag.

Voor de nieuwe single ging Ricardo de samenwerking aan met het succesvolle productieteam Sonic Solutions. ‘Schenk Mij Je Mooiste Droom’ werd geschreven door Yvonne CoppensKloppenbrug, die eerder al met succes schreef voor o.a. Henk Bernard en Hans Soomers. De single verschijnt via Hit It! Music en is te streamen en te downloaden op de bekende portals. Een videoclip is te zien op de clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%