Blog

Destiny Band Oz – Holding On

today15 april 2023 3

Achtergrond
share close

Kom en zie Destiny Band Oz optreden op het Mulwala Country Music festival in Club Mulwala op de NSW/Vic. grens op vrijdag 8 en zaterdag 9 april en dan terug naar South Gippsland om op te treden op de Mirboo North Motorcycle Show vanaf 12.00 uur op zondag 10 april! Dat is een behoorlijk groot weekend! 😀
En vergeet niet – Destiny Band Oz speelt elke eerste vrijdag van de maand in Boularra Hotel (Vic.) Bekijk hier onze andere optredens die bovenaan onze Facebook-pagina zijn vastgemaakt: https://www.facebook.com/destinybandoz

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%