Blog

Alex Harry – Sometimes

today19 april 2023 4

Achtergrond
share close

Alex Harry is een getalenteerde singer/songwriter uit West Midland – Engeland met een stem die je betovert. Zijn inspiratie haalt hij uit de muziek van andere songwriters, zoals Lewis Capaldi, James Bay en Dean Lewis. Alex begeleidt zichzelf op gitaar en zingt teksten die recht uit het hart komen.

In 2021 kreeg Alex de kans om zijn talent te tonen in het populaire tv-programma The Voice UK, waar hij werd geselecteerd voor het team van de getalenteerde zanger Olly Murs. Nadat zijn avontuur in The Voice ten einde kwam, ontmoette Alex topproducer Bryan Todd, met wie hij samenwerkte aan zijn eerste single ‘Million Reasons’. Deze song, die vorig jaar werd uitgebracht, heeft al meer dan 300.000 streams op Spotify behaald.

Alex is nu klaar om zijn eerste single als artiest en songwriter uit te brengen: ‘Het nummer ‘Sometimes’,  gaat over het einde van een relatie en hoe het de persoon’s hele leven beïnvloedt. De gedachte aan de persoon is er niet slechts ‘soms’, maar eigenlijk altijd aanwezig.Het is een melodieuze popsong met catchy hooks en een aanstekelijk refrein.

Momenteel werkt Alex hard aan zijn debuutalbum waarvoor hij zelf de teksten schrijft. Alex is de week van 17 juni in Nederland voor enkele optredens en hij zal in deze week ook beschikbaar zijn promotie-activiteiten.

Music & Lyrics: Alex Harry
Black Fox Music Group | S3 Recordings

Single straat nog niet op Spotify en er is ook nog geen videoclip van. Daarom laten we andere nummers horen via Spotify.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%