Blog

FHYNEX – Brightest Light

today21 april 2023 2

Achtergrond
share close

Roel is een singer-songwriter, schrijft en arrangeert alles zelf en is een uitstekende live artiest. Hij begeleidt zichzelf met een loopstation en bouwt zo prachtige nummers op. Fhynex ( spreek uit als Phoenix) is het project van Roel Haesen, een jonge vader uit Tessenderlo. En als Fhynex is verschenen op het label Floyd Records de single “Brightest Light”
Het nummer gaat precies daarover en beschrijft hoe het vaderschap je leven helemaal overhoop gooit en, naast het slaapgebrek, je ook een blik op de hemel geeft, en op de “Brightest Light“ natuurlijk. Niet echt een doorsnee onderwerp voor een popartiest maar het levert een mooie song met een frisse, zomerse sound. De single is vanaf heden te downloaden – te streamen en er is een clip van geschoten die op vele tv zenders en streamingsites is te zien.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%