Blog

Inge Augustina & The Star Company – Lach naar de zon

today21 april 2023 4

Achtergrond
share close

Inge Augustina brengt nieuwe single . Dit keer met medewerking van de kinderen van The Star Company. De single met de titel “Lach naar de Zon” zorgt
voor een zomers en goed gevoel. The Star Company, opgericht door Inge, heeft als doel om kinderen te kans te geven hun creativiteit en talenten te ontwikkelen.  We nodigen jullie van harte uit om de nieuwe single “Lach naar de Zon” te beluisteren.  Het is een heerlijke, zomerse single met een boodschap van hoop en optimisme. De muziek en tekst is geschreven door Roel Jongenelen en Inge Augustina en zal zeker een lach op ieders gezicht toveren. Van de single is ook een clip verschenen die te zien is op de diverse tv zenders en natuurlijk You Tube. De single is te downloaden en te streamen via de gebruikelijke portals.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%