Blog

Karel Verspaget – Tot aan de horizon

today21 april 2023 12

Achtergrond
share close

Effe voorstellen, ik ben Karel Verspaget, zanger uit Sittard, Graag wil ik jullie mijn single presenteren “tot aan de horizon” Dit nummer is geschreven en geproduceerd door de studio van Manfred Jongenelis, deze staat, vind ik, garant voor een top productie en dat is dan ook de reden waarom ik hem heb benaderd om voor mij een nummer te maken.

Ik ben super tevreden met t eindresultaat!! Hoop dat jullie dat ook zijn en mijn single willen beluisteren, het is een swingend zomernummer geworden over de liefde, geen kalverliefde maar meer volwassen liefde, daarom ook de clip met een volwassen en ouder danspaar !! ik ben tevens dankbaar dat Dennis van der Kraan van Score Promotions uit Hoofddorp dit nummer wil promoten voor mij, dit geeft mij t vertrouwen dat ik een goed nummer heb gemaakt. Dank voor de aandacht in deze, met vele groeten Karel Verspage

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%