Blog

Maini Sorri – Shiny Eyes

today21 april 2023 2

Achtergrond
share close

Maini Sorri is een Zweeds-Finse zanger, muzikant en songwriter die in Zweden woont. Ze componeert muziek sinds ze 8 jaar was. Haar eerste composities waren voor de piano, maar als songwriter en zangeres brak ze door. Maini schrijft muziek en teksten onder een sterke inspirerende geest. Haar liedjes zijn als haar kinderen en ze wenst dat ze vleugels krijgen en de wereld rondvliegen.

Maini’s discografie bevat 6 albums, 3 extended plays en 23 singles waarvoor je aankooplinks kunt vinden op de winkelpagina van haar officiële website. Maini heeft haar melodieuze liedjes uitgevoerd in concerten en op radio en tv. Ze heeft liedjes gestudeerd van verschillende eminente zangleraren. Ze heeft ook piano, muziektheorie en componeren gestudeerd, met haar kwalificaties, waaronder een Bachelor of Arts van Musikhögskolan in Örebro, Zweden, die nu bekend staat als de Faculteit der Letteren aan de Universiteit van Örebro. Maini Sorri heeft talloze officiële muziekvideo’s uitgebracht die je kunt vinden, vergezeld van beschrijvingen van elke muziekvideo op haar officiële website.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%