Blog

Special Agent Sunshine – Edge Of Everything

today21 april 2023 4

Achtergrond
share close

In november 2021 bracht een toevallige ontmoeting op Craigslist twee oude Canadese muziekscene-artiesten samen. M-Rock en BiPolaRMaN. Eén van de technische kant en één van de live performance kant. Hun samenwerking begon een golf van muziek die in de loop van de eerste 10 maanden samen werd geschreven. Dit was het begin van Special Agent Sunshine. Na het uitbrengen van een paar nummers op SoundCloud kregen ze onmiddellijk aandacht van Big Records in Vancouver en kort daarna werd een deal bereikt. Met distributie en promotie via SONY/ORCHARD Music brengt Special Agent Sunshine begin 2023 hun eerste single A Thousand Highways uit, direct gevolgd door hun titelloze debuutalbum. Het doel van SAS is om de best mogelijke muziek te schrijven en uit te brengen. Bestuur de ethergolven en reis dan de wereld rond en stop nooit. DOE MEE MET DE ZON!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%