Blog

GUUS NIESING – DIT IS HET!2023

today22 april 2023 8

Achtergrond
share close

Op veler verzoek verschijnt er nu een 2023 remix van de single ‘Dit Is Het!’ van Guus Niesing. Guus Niesing, ook wel bekend als de Zingende Kastelein uit Hoensbroek, bleef steeds aangesproken worden op dit liedje, en wasa verbaasd van de populairteit van ‘Dit Is Het!’ in het land. “Ik was verrast toen bleek dat ‘Dit Is Het!’ zoveel losmaakt bij het publiek. Daarom heb ik besloten om de single in een nieuwe 2023 remix uit te brengen” vertelt Guus. Samen met zijn producers Sonic Solutions is er hard gewerkt om de sound van de single nog meer te perfectioneren en het resultaat mag er wezen. Deze dansbare en zomerse plaat zou zomaar eens de doorbraak van Guus Niesing kunnen betekenen. De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%