Blog

PAULTJE POETS – AL JOUW WOORDEN ZIJN TEVEEL

today22 april 2023 3

Achtergrond
share close

Paultje Poets, de Feest artiest uit de Betuwe die we inmiddels allemaal kennen van de feestknallers: ‘Zeg maar niets meer’, ‘Niet lullen…maar Poetsen’, ‘Lijn 10’, ‘Banger Hart’ voegt nu weer een nieuwe partyhit toe aan zijn imposante oevre ‘Al Jouw Woorden Zijn Teveel’. Dit door Hans Bouwens(George Baker) geschreven liedje werd in 1985 een grote hit voor de legendaqrische André Hazes, en is nu door Paultje Poets in een feestelijk en gezellig 2023 jasje gestoken. Dankzij de herkenbaarheid van het liedje werkt deze nog steeds enorm aanstekelijk bij het publiek. Samen met producer Marco Leeuwis (DJ Galaga) brengt Paultje Poets wederom op voortreffelijke wijze een oude klassieker opnieuw tot leven. Paultje Poets zal met de single ‘Al Jouw woorden Zijn Teveel’ o.a. te zien zijn in het TV programma Hart Voor Muziek.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%