Blog

Love of my Lofe van Jessica Bouhez

today25 april 2023 3

Achtergrond
share close

Jessica Bouhez, de Antwerpse artiest die indruk maakte met haar debuutsingle “Like You”, heeft nu haar tweede single “Love Of My Life” uitgebracht als onderdeel van haar eerste EP die later dit jaar zal verschijnen.

“Love Of My Life” begint rustig en romantisch, maar verandert al snel in een opzwepende trapbeat met interessante details. Jessica’s mooie, hese stem tilt het nummer naar een hoger niveau. “Love Of My Life” is een verfrissende popliedje dat Bouhez’s capaciteiten als zangeres benadrukt en je het gevoel geeft dat je nog niet het laatste hebt gehoord van deze opkomende ster.

Jessica zelf zegt over het lied: “Love Of My Life beschrijft de online datingcultuur zoals die wordt ervaren door een jongere, hopeloos op zoek naar liefde. Het gaat over dates die nooit succesvol zijn en de schaamte om toe te geven dat je eigenlijk meer wilde dan alleen maar een leuke avond met een vreemde, weeral.”

Als tiener begon Jessica met het schrijven van muziek op haar piano, geïnspireerd door Taylor Swift, Halsey en Daughter. Ze maakte uiteindelijk haar eerste stap in de muziekwereld met haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen, waar ze vier stoelen liet draaien en tot de battles van het programma kwam.

Op 12 januari 2023 bracht Jessica haar debuutsingle “Like You” uit, waarin ze popmuziek verkent als een bitterzoet feest. Naast muziek is Jessica ook Antwerps kampioene slam poetry, wat zich weerspiegelt in haar diepgaande songteksten.

In februari stond ze als NRJ Next-artiest in de schijnwerpers, deed ze verschillende live sessies op onder meer Qmusic en Radio 2 (BE) en werd haar debuutsingle “Like You” gedraaid door verschillende lokale en zelfs internationale radiostations.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%