Blog

ARIE PATER – HEB IK JOU VERLOREN

today27 april 2023 9

Achtergrond
share close

Met ‘Heb Ik Jou Verloren’ lanceert Arie Pater alweer zijn derde single sinds 2021, en blaast hiermee een klassieker van The Sunstreams nieuw leven in. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn beroemde zoon Robert Pater. Eerder wist Arie “piratenhits” te scoren met ‘Mooie Blauwe Ogen’ en ‘Dans Met Mij De Laatste Tango’. Arie zingt al jaren, vooral hobby matig, op familie feestjes, met groot succes. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de oud-kermis exploitant de studio indook en nu met eigen repertoire naar buiten komt. De productie werd gedaan door John Haze.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%