Blog

Hermano gaat de zomer in met “Jij bent de liefde van mijn leven”

today29 april 2023 12

Achtergrond
share close

Nadat Hermano in 2017 een cover van Engelbert Humperdinck uitbracht met de titel “Love is All” besloot hij een geheel eigen nummer op te nemen, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen, na een mooie zigeuner productie bij Frank is hij natuurlijk doorgegaan met zijn tweede nummer “Ik sla je m’n armen om je heen”, een nummer wat gaat over zijn vrouw.

Hermano (Herman Massing) groeide op het woonwagenkamp in Den Haag op en is al jaren actief in de muziek, al op jonge leeftijd ging hij met zijn familie mee om overal muziek te maken en Ook heeft Hermano zelfs in Amerika gezongen in een gospelgroep, en toch was het weer zijn vrouw die hem op de hedendaagse muziek wees en aangaf dit te doen.

In 2017 mocht Hermano bij de Haagse Toppers staan en heeft ook diverse keren mogen optreden in Spanje. Op dit moment treedt deze Haagse zanger op in heel Nederland.

Dit jaar komt hij terug met een nummer wat hij bij ANRO Productions in Apeldoorn heeft opgenomen, en met Roy Otters was er meteen een klik, samen zijn ze op zijn nieuwe zomerse lied “Jij bent de liefde van mijn leven” uitgekomen wat een geweldig zomers lekker nummer is waar iedereen lekker op kan los gaan, geniet van de zomerse mooie klanken en bij dit nummer kun je zeker niet blijven staan ! Een echt zomers liedje met zomerse klanken!

De single “Jij bent de liefde van mijn leven” is verkrijgbaar vanaf 28 april en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Helaas is deze single nog niet te dien op Youtube.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%