Blog

Jeroen Weerdenburg haalt voor nieuwe single ‘Elke dag’ muzikaal gezien opnieuw het onderste uit de kan

today29 april 2023 4

Achtergrond
share close

Voor de nieuwe single ‘Elke dag’ van Jeroen Weerdenburg is muzikaal gezien, zoals we inmiddels van hem gewend zijn, alles weer uit de kast getrokken. Het motto ‘als je iets doet, moet je het goed doen’ is als het ware een lijfspreuk van hem. Dat geldt niet alleen voor zijn zangcarrière, maar zeker ook voor zijn andere bedrijven. Met name de tijd die hij in zijn kickboksschool heeft gestoken heeft hem geen windeieren gelegd. Jeroen heeft inmiddels ongelofelijk veel klanten die allemaal zeer tevreden zijn over de diensten die hij aanbiedt. Daarnaast werkt hij momenteel een nieuw concept uit waar binnenkort groots mee naar buiten wordt getreden. Al met al is Jeroen iemand die absoluut niet stil kan zitten. Hij bruist van energie en dat is dan ook precies de reden dat hij op verschillende vlakken actief is.

De allereerste single die Jeroen uitbracht verscheen in 2008. Inmiddels staat de teller op 30 nummers, waarvan hij er 26 zelf heeft geschreven. Daarnaast lanceerde hij in 2022 zijn allereerste volwaardige album ‘Blijf bij mij’. Overigens werkt de spontane Amsterdamse zanger i.s.m. tekstschrijver/zanger Tony Neef en producer George Konings alweer gretig toe naar een tweede album. Volgens Jeroen is die samenwerking goud waard. Ze werken, net als hem, op het hoogste niveau en gebruiken hoofdzakelijk live instrumenten om het product beter te laten klinken. Jeroen omschrijft zichzelf als een persoon die trouw blijft aan mensen waarmee hij samenwerkt. Naast Tony en George hoort daar clipproducent Niels Horstman ook bij. Al meer dan 10 jaar produceert hij de videoclips voor hem.

Jeroen: ‘Tony Neef had al een voorzetje gemaakt van de tekst en de melodielijn. Omdat ik het lied uiteindelijk zing hebben we een paar kleine wijzigingen doorgevoerd zodat ik het gevoel krijg dat het ook vanuit mij komt. De tekst van Tony sloot daar echter heel goed op aan. In de studio werden vervolgens alle puntjes op de i gelegd. Gemiddeld hebben we 4 dagen nodig om alles zo te maken zodat iedereen tevreden is. Het onderwerp waarover ik zing in ‘Elke dag’ heeft als doel het besef te krijgen om elke dag op te staan met een lach en gelukkig door het leven te gaan. Ik zing in het uptempo liedje over bepaalde dingen die je van jezelf af laat hangen met de persoon waar je een relatie mee hebt. Dat je altijd alles samen wilt delen en dat je meestal in zak en as komt te zitten als de relatie op de klippen loopt. Juist dan kom je erachter dat je het ook heel goed alleen kunt en dat je het geluk in jezelf moet zoeken. Dat jezelf het waard vindt om van het leven te genieten en gelukkig kunt zijn.’

De single ’Elke dag’ wordt in eigen beheer uitgebracht en is verkrijgbaar vanaf 28 april 2023. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op Youtube en de socials van Jeroen Weerdenburg.  Twee zeer goede vriendinnen spelen daarbij een hoofdrol.

Jeroen is te boeken via www.jeroenweerdenburg.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%