Blog

John deRosa – Thirteen

today29 april 2023 3

Achtergrond
share close

Vanaf 20 maart 2023 is mijn nummer “13” 4 maanden op rij #4 op de Distrokid Spotify Country Playlist!

2023 heeft veel evenementen die de komende maanden plaatsvinden, zullen concerten doen voor Perkasie Porch Fest, Celebrity Cruise-optredens, Southside Arts-district Bethlehem PA, Folds of Honor, VetFest 2023 Steel Stacks, Opening up for Ace Frehely 8 juli … en nog veel meer

2022 was geweldig, mijn muziekreleases hebben het ongelooflijk gedaan! Ik ben nu op de Sony Nashville song writing Staff! Ik heb twee muziekproducenten, een is Dean Miller in Nashville, hij is de zoon van countrymuzieklegende Roger Miller. Mijn andere producer is de grote Johnny Hiland, beschouwd als een van de grootste gitaristen aller tijden! Ik ben zo enthousiast om met deze muziekjuggernauts te werken!

Op 20 mei 2022 is mijn Hit song “13” uitgebracht op alle grote muziekplatforms!!
Ik ben zo opgewonden en vereerd door de reacties die ik heb ontvangen voor mijn nummer dat het een eerbetoon is aan gevallen soldaten en hulpverleners!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%