Blog

Peter Douglas – ‘Thank You Frank’

today29 april 2023 1

Achtergrond
share close

‘14 mei 1998, ik zal het nooit vergeten mijn muzikale held Frank Sinatra, de zanger die ik vanaf mijn 7e levensjaar zo diep in mijn hart had gesloten, hij was er niet meer’ zei Peter.

Het is alweer 25 jaar geleden dat ‘The best Crooner in the World’ zijn ogen sloot en een muzikale erfenis naliet zo gigantisch groot en mooi! Peter Douglas vertelt dat hij twee jaar lang elke dag een kaarsje brandde en ook een aantal jaren bijna niet meer de bühne of durfde.

In 1996 werd Peter uitgenodigd om in New York op de 81e verjaardag van Frank Sinatra te komen optreden. Peter zong daar zijn ‘Thank You Frank’ een track van zijn album ‘Just Swing’ welke hij samen met Lucy Steymel had geschreven.  ‘Thank You Frank for your blue, blue Eyes for the Broadway nights for the Show’ Een ode aan Frank Sinatra die nu na 25 jaar geremasterd en opnieuw ingezongen is gereleased.

‘Sinatra loopt al jaren als een rode draad door mijn leven en Ik denk dat ik namens vele mensen mag zeggen, Thank You Frank’

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%