Blog

Cupidots – Strand van Terschelling

today3 mei 2023 3

Achtergrond
share close

De zomer komt er aan en natuurlijk ook de zomervakantie. “Zou het niet leuk zijn als we dit jaar in eigen land blijven en dan op vakantie gaan naar Terschelling?” Deze gedachte bekroop de meiden van de Cupidots. Daarna werd er snel geschakeld en het lied “Het strand van Terschelling” werd opgenomen. Een bewerking van de sixties klassieker ’Abergavenny’  van Marty Wilde. U kent hem natuurlijk nog als de vader van een andere zangeres, Kim.

De zussen Claudia en Leanda vormen samen al enige jaren de Cupidots. Veel gevraagd op feestjes en in kroegen. Eerdere singles van dit vrolijke duo waren ‘De Dronken Zeeman’ ‘Wil je heel je leven gelukkig zijn’ en natuurlijk ‘Yaki Taki Oowah’. Ook staat er op spotify een compleet album met bewerkte rock and roll nummers in het Nederlands.

De temperatuur stijgt, de haven wacht, de bikini zit al in de tas en we pakken de boot vanaf Harlingen en gaan met zijn allen naar het strand van Terschelling!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%