Blog

Monique Sherrell Brown – Gone

today5 mei 2023 2

Achtergrond
share close

Monique Sherrell Brown is een tweevoudig bekroonde multi-genre zangeres / producer uit Queens, NY. Haar nieuwste single “When I Say” is officieel genomineerd voor een Josie Award 2022 in de categorie Song of the Year/Individual Songwriter Project en haalde ook de halve finale van de International Songwriting Competition (ISC) 2021.

In 2012 begon Brown haar muzikale reis toen haar toenmalige collega-journalist, Magee Hickey, haar introduceerde in de cabaretscene. Dit bracht haar optredens op locaties zoals Don’t Tell Mama, Broadway Comedy Club en The Laurie Beechman Theatre. Vanuit die wereld stapte ze vervolgens kort over naar back-up vocals in een kortstondige country/bluesband en ging uiteindelijk in de richting van soloartiest. Haar singles “Wishing You The Best” &; “In &; Out Of Love (featuring Carol Johnson)” werden opgepikt door Bongo Boy Records en leverden haar twee LDM Music Awards op. Ze produceert momenteel haar eerste volledige album met zowel originelen als bekende covers. Blijf op de hoogte van Brown’s toekomstige samenwerkingen met collega Bluesman.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%