Blog

Benjamin Gouweleeuw – We Gaan Op Stap

today12 mei 2023 2

Achtergrond
share close

De Utrechtse zanger Benjamin Gouweleeuw timmert al enkele jaren aan de weg, en treedt al veelvuldig op in het land om menig feestje op stelten. Benjamin bracht al enkele singles uit, en met zijn nieuwe single ‘We Gaan Op Stap’ hoopt hij meer terrein te gaan winnen. Hiervoor ging Benjamin de samenwerking aan met Sonic Solutions en uit die samenwerking kwam de vrolijke, catchy productie ‘We Gaan Op Stap’ tot stand. De single verschijnt via Hit It! Music en is vanaf nu overal te downloaden en te streamen op de bekende portals. De videoclip van ‘We Gaan Op Stap’ is te zien op YouTube, social media en de clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%