Blog

Dean Molenaar laat de accordeon weer klinken in nieuwe single ‘Een blauwe avond’

today12 mei 2023 3

Achtergrond
share close

Op het moment dat de nieuwe single ‘Een blauwe avond’ van Dean Molenaar gelanceerd wordt zet de Noord-Hollandse zanger weer voet op Nederlandse bodem. Van 14 t/m 19 maart was hij één van de artiesten die op de flyer stond van Stamcafé Torrremolinos in verband met de STAMCAFE FEESTWEEK. Daarnaast mocht hij ook nog optreden bij een Gender Reveal party in Spanje. Volgens Dean maken dat
soort uitstapjes het artiestenvak extra leuk. Overigens was Dean niet de enigste artiest uit de Rood-Hit-Blauw stal die geboekt was voor de feestweek. Ook Justen de Wildt blijkt daar een graag geziene artiest te zijn. Heel toevallig verscheen ook de nieuwe single van Justen ‘Voorlopig’ op het platenlabel van Ronald Visch.

Dean: ‘Ik heb ondertussen twee eigen singles uitgebracht, te weten ‘Rondje Liefde’ en ‘Alles wat ik doe’. De eerste was een kroegenkneiter en de tweede een zomers plaatje. Ik heb gemerkt dat ik vaak geboekt wordt door ‘Rondje Liefde’. Het publiek kent mij inmiddels van dit nummer. Dat is ook de reden dat ik wederom met Pascal de Vormer contact opnam om in die stijl een opvolger te maken. Hij krijgt van mij de vrije hand en dat is aan hem wel toevertrouwd. Samen met Peter de Wijn (alias P. Pruysenaere) heeft hij de tekst geschreven en de melodielijn bedacht die uiteindelijk door het team van Sonic Solutions is uitgewerkt tot een vrolijke plaat. Ik moet eerlijk zeggen dat datheel goed gelukt is. Omdat ik een enorme fan ben van accordeonklanken is deze natuurlijk ruimschoots aanwezig. Ook de live gitaarpartijen én het achtergrondkoortje maken het geheel compleet af.’

De CD-single ‘Een blauwe avond’ is vanaf 10 Mei 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid, zal in een later stadium ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Dean Molenaar….’Een blauwe avond’. Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%