Blog

Hugo Beijeman – Achter de wolken schijnt altijd de zon

today12 mei 2023 3

Achtergrond
share close

Een bezoekje ter promotie van een voorgaande single dat Hugo Beijeman bracht aan RTV Hollands Midden bleek de basis te zijn van een samenwerking met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Tijdens dat bewuste interview zat Marco de Hollander achter de knoppen. Na afloop van het gesprek riep Marco heel spontaan dat de sound waar Verkooyen om bekend staat wellicht iets voor hem zou zijn. Dat besprak Hugo vervolgens met zijn promotor Dennis van der Kraan die het daar volledig mee eens was. Een tijdje later riep iemand uit zijn kennissenkring, die toevallig piloot is, dat een 2023 versie van ‘Achter de wolken schijnt altijd de zon’ van de Vlaamse zanger Willy Sommers misschien wel  een prachtig vervolg van z’n muzikale carrière kon zijn.

Hugo: ‘Hiervoor bracht ik een paar leuke singles uit i.s.m Kees Tel en later met Dries Roelvink / Hans Rusche. Na een leuk gesprek met Frank Verkooyen waren we beiden enthousiast en ontstond het plan om een nummer in een nieuw jasje te steken. Omdat het van oorsprong een Belgisch liedje betreft zijn er bepaalde woordjes aangepast, maar voor 98 % is het toch nog hetzelfde gebleven. Persoonlijk vind ik dat het plaatje heel erg leuk is geworden.’

De single ‘Achter de wolken schijnt altijd de zon’ is vanaf 10  mei 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman,  is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Hugo Beijeman.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%