Blog

Peter Plotseling brengt feestelijke ode aan VERSTAPPEN EN DE VRIES

today12 mei 2023 8

Achtergrond
share close

Feestartiest, zanger en producer Peter Plotseling is al jaren een bekende naam in het feestcircuit. In het verleden maakte Plotseling vele apres-ski deuntjes waarvan er enkelen zelfs de hitparade haalden. Hij ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor muziek, entertainment en sfeer. Via deelname aan een televisieprogramma van Gerard Joling werd een goede basis voor succes gelegd. Na een optreden in een bomvol Panama-theater in Amsterdam werd ik gevraagd voor diverse gelegenheden, zo vertelt een enthousiaste Plotseling. Optredens op Mega Piratenfeesten, promsconcerten, attractieparken, bruiloften, carnavalszittingen en vele feesttenten volgden.

Na zijn apres-ski hitjes Ik heb zo zin en De Lederhose Polka komt Peter nu met een ode aan onze nationale Formule 1 helden Max Verstappen en de Nyck de Vries. Het supervrolijke, opzwepende VERSTAPPEN EN DE VRIES zal zal het heel goed gaan doen op de socials en in de kroegen. Het mooie is dat ik tijdens mijn optredens meteen al merkte dat de mensen helemaal los gaan op dit nummer, zo vertelt Peter vol trots.

Met Peter Plotseling is er altijd sprake van feestgarantie. Het amuseren van het publiek tijdens een optreden is mijn ultieme doelstelling. Mijn optredens pas ik altijd aan, aan de omgeving, het thema en zo meer. De mooiste beloning is al die vrolijke gezichten te zien die meedoen met mijn muziek, aldus Peter.

De single VERSTAPPEN EN DE VRIES is opgenomen en geproduceerd door Andre Kooiman en is uitgebracht op het Music Group label. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Websites:              www.musicgroup.nl / www.peterplotseling.nl  

Info & boekingen:   Peter Plotseling / info@peterplotseling.nl   

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%