Blog

Carmy Love – I JUST CAME TO DANCE 

today18 mei 2023 3

Achtergrond
share close

I Just Came To Dance’ is een vrolijke, opzwepende ode aan het weekend. Carmy straalt houding door haar heen optreden met een onbeschaamde tekst die verkondigt dat niets en niemand tussen haar en wat zij zal komen wil: “Ik kwam om te grooven met wie dan ook, niet op zoek naar romantiek” De track ging als een storm tijdens Carmy’s live-optredens als onderdeel van de Big AC Records Soul revue-tour in eind 2022 en ging vervolgens in januari in première op de previewshow van Craig Charles in 2023. Met zijn meedogenloze groove onder leiding van contrabas en percussie heeft ‘I Just Came To Dance’ elementen van soul & vroege R&B, met de virtuoze fluitsolo van Andrew Ross die het nummer ook een jazzdancegevoel geeft. Platenverzamelaars wel ongetwijfeld in de rij staan voor de limited edition 45, die ook een Nu-Disco Remix van Smoove! Voor fans van Sharon Jones & The Dap Kings, Gabin, Ann Peebles, Aretha Franklin, Gregory Porter, Lee Fields en retro-soul. Beschikbaar op alle digitale platformen vanaf 2 juni 2023. 7” picture sleeve vinyl nu te pre-orderen op www.bigacrecords.com Zie de allereerste headline-show van Carmy Love in The Water Rats in het centrum van Londen op 5 juni 2023! Kaarten van https://skiddle.com/e/36324262

Luister op Stream Carmy Love – I Just Came To Dance van Big AC Records | Luister gratis online op SoundCloud

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%