Blog

Ellie Jenna – Laatste Trein

today18 mei 2023 2

Achtergrond
share close

Ellie Jenna is een jonge singer/songwriter geboren in Engeland en met zowel Nederlandse als Engelse roots. Ze ontdekte op jonge leeftijd haar passie voor muziek in het schilderachtige stadje Borculo in Nederland. Met haar unieke stemgeluid en hartverwarmende akoestische nummers weet ze de harten van haar luisteraars te raken.

Met haar debuutsingle “Laatste Trein” heeft Ellie Jenna een nummer gecreëerd dat een gevoel van weemoed en melancholie oproept, maar ook hoop en verlangen uitstraalt. Het nummer gaat over afscheid nemen van een geliefde en het achterlaten van een vertrouwde plek, maar ook over de hoop op een nieuw begin en een nieuwe toekomst.

De single “Laatste Trein” is nu beschikbaar op alle streamingplatforms. Het nummer is geproduceerd door Luc Weegels van Music Mates. Ellie Jenna’s stem en subtiele muzikale begeleiding creëren een nummer dat niet alleen mooi is om naar te luisteren, maar ook emoties oproept en je raakt tot in het diepst van je ziel. Ellie Jenna is een getalenteerde artiest om in de gaten te houden en we kijken uit naar wat de toekomst voor haar in petto heeft.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%