Blog

Johnny Kay – Mi Amor

today18 mei 2023 2

Achtergrond
share close

De uit het Friese Sneek afkomstige zanger Johnny Kay heeft een nieuwe single. De zonnige klanken van Mi Amor brengen je meteen in een heerlijke zomerstemming. De verwachting is dat dit nummer een echte zomerhit zal worden.

Johnny Kay is al jaren een veelgevraagde artiest die op talloze podia te zien is geweest. Een veelzijdige zanger die diverse muziekstijlen moeiteloos beheerst. Eerdere singles van Johnny Kay waren “Hasta La Vista”, “Achteraf”, “De Twist” en de prachtig gezongen ballad “Ik Kan Niet Leven Zonder Jou”.

Dylan van der Feen van The Office Studio in Schraard is verantwoordelijk voor deze heerlijke frisse en zonnige productie.

Label: Klare Taal

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%