Blog

Delano Bisschops – Vaste Kroeg

today20 mei 2023 6

Achtergrond
share close

Het is vrijdag en je weet wat dat betekent Ik ga een drankje doen in mijn vaste kroeg Bel mijn vrienden op of hun van de partij zijn. Wij gaan feesten heel de nacht tot ’s morgens vroeg In de avond gaan wij door tot het aan gaatje Nee niks minder op volle kracht vooruit Even genieten en nergens meer aan denken. Want vandaag gaat het lampje nog niet uit. Laat je maar gaan, drink geniet en voel je vrij Want hier in deze kroeg, is nog plek voor jou en mij.

Bestel maak plezier, zet je zorgen maar opzij Want vanavond gaan we los en stopt eventjes de tijd Maak je niet druk om de volgende morgen Ja ik weet er zit een kater in je hoofd Maar vanavond gaan wij weer lekker feesten. En is die pijn in je hoofd als snel verdoofd Vandaag moet jij dag gaan overleven En straks bij jij weer de man. Sta sterk in je eigen schoenen Tel je geld en ga gewoon weer aan de gang Laat je maar gaan, drink geniet en voel je vrij.

Want hier in deze kroeg, is nog plek voor jou en mij Bestel maak plezier, zet je zorgen maar opzij. Want vanavond gaan we los en stopt eventjes de tijd Laat je maar gaan, drink geniet en voel je vrij Want hier in deze kroeg, is nog plek voor jou en mij Bestel maak plezier, zet je zorgen maar opzij. Want vanavond gaan we los en stopt eventjes de tijd Ja vanavond gaan we los en stopt eventjes de tijd Oké jongens nog een drankie dan.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%