Blog

Dennis van Dam – Mucho Cerveza

today20 mei 2023 9

Achtergrond
share close

Vorig jaar eindigde de Hellendoorner Dennis van Dam metzijn succes single C’est la vie in de top 10 als Zomerplaat van Een top jaar het kon allemaal niet op. Het zal u dan ook niet verbazen dat hij met zijn team niet stil heeft gezeten en deze zomer flink gaat uitpakken. Een zeer aanstekelijke melodie met een leuke zomerse tekst heeft Dennis weer een ongelofelijk lekkere zomerplaat in handen met de titel: “Mucho Serveza”

Het heerlijke zomerse deuntje dat lekker blijft hangen, met “Mucho Serveza” gaat deze zomer in alle Cafés en badplaatsen zeker de voetjes weer van de vloer en het glaasje bier weer de lucht in. Dennis zet zichzelf weer op de kaart en stilstaan is ook geen optie grapt Dennis die ontzettend trost is op het eindresultaat. Pascal de vormer en Peer Pruysenaere zorgden weer voor de tekst en muziek en Kees Tel heeft er een heerlijke sound van gemaakt.

“Deze zomer moet het weer gebeuren” we komen sowieso met 2 dikke zomerplaten, hou me in de gaten we gaan ze gek maken en het beloofd een lange hete zomer te worden, aldus Dennis. Meer informatie over de release:

Dennis van Dam – Mucho Serveza
label: Cd Hamster Music
RTV Promotie: Willem de Bie Music Promotion
tekst: P. de Vormer en P. Pruysenaere
Productie: Kees Tel

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%