Blog

HANS SNOEK – IK BEN MET JOU NIET GETROUWD

today20 mei 2023 7

Achtergrond
share close

Met ‘Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd’ presenteert de “gezelligste zanger van Nederland” Hans Snoek een kneiter van een hit. Samen met hit-producer Harald Queens (bekend van o.a. Marco Schuitmaker, Robert Pater, Rutger van Barneveld, Rudy de Wit, Raymon Hermans) stak hij deze Tony Bass klassieker uit 1968 in een gloednieuw 2023 jasje. Hiermee zal de track binnenkort uit de radio zenders schallen en te horen zijn in de vele feest café’s van Nederland en Vlaanderen. De single verschijnt via Hit It! Music en is te downloaden en te streamen op de bekende portals en wordt ondersteund door een passende videoclip.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%