Blog

RAYMON HERMANS – Mij Niet Bellen

today20 mei 2023 2

Achtergrond
share close

De eerste release van Raymon bij zijn nieuwe platenlabel NRGY Music is getiteld ‘Mij Niet Bellen’. Een échte hit-song helemaal in de stijl zoals we die kennen van Raymon, geschreven door Quincy Wilson, Jurian Mooren en Raymon Hermans. De titel beschrijft dat hij ‘klaar is met alles, lekker wil gaan feesten en…niet gestoord wil worden…! In de videoclip zijn allerlei beelden te zien van een fantastisch feest in een suite met vrouwen…., drank…en allerlei attributen die je nodig hebt om een flink feestje te bouwen.

Onlangs ontving Raymon zijn eerste gouden en platina awards voor de single ‘M’n Favoriet’. De nieuwe single ‘Mij Niet Bellen’ is net als ‘M’n Favoriet’ geproduceerd door Raymon i.s.m. Harald Queens, en Raymon schreef de track samen met Quincy Wilson en Jurian Mooren en bevat álle ingrediënten voor een RAYMON HERMANS plaat.

Bij NRGY Music zijn we er van overtuigd dat de samenwerking met Raymon meteen zal leiden tot een echte zomerhit die uit zal nodigen tot het hard meezingen van de tekst ’Mij Niet Bellen’……!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%