Blog

Zus – Ik wil naar Llorret

today20 mei 2023 4

Achtergrond
share close

10 jaar geleden namen de zusjes Kiki & Bo Sluijpers (ZUS) hun allereerste single ‘Ik wil met jou naar de zon’ op. In de afgelopen decennia hebben ze bewezen geen eendagsvlieg te zijn en brachten meer dan 20 singles uit. De dames zijn ook van mening dat, zolang ze er plezier in hebben én het leuk blijven vinden, gewoon doorgaan met hun zangcarrière. De nieuwe single ‘Ik wil naar Lloret’ kwam tot stand i.s.m. Robert Vredeveld en Jeroen Russchen. Voor Kiki & Bo was dat de eerste samenwerking met dit team dat zeker een vervolg gaat krijgen.

ZUS: ‘ Via ons platenlabel kwamen we in contact met Robert en Jeroen. Uiteraard hebben we geluisterd naar een aantal producties die zij hadden geproduceerd en het bleek dat wij naar veel liedjes luisteren uit hun studio. Over de eerste demo die we ontvingen waren we allebei mega-enthousiast. Destijds begonnen we dus met ‘Ik wil met jou naar de zon’ en nu gaan we dus ook weer naar de zon, maar dan in Lloret. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Het onderwerp is hetzelfde gebleven, maar in de tussengelegen tijd hebben we ontzettend veel stappen gemaakt. In ieder geval bevat ‘Ik wil naar Lloret’ een verfrissende sound die toch herkenbaar ZUS is.’

‘Ik wil naar Lloret’ uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 17 mei 2023 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. In de clip die opgenomen is door Joey van de Bilt (Filmcreatie), is een verrassende rol weggelegd voor een populaire zanger. Wil je weten wie….bekijk dan de beelden bij de bekende clipzenders en de socials van ZUS.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%