Blog

Bij Mij Thuis – Mariona Smets

today25 mei 2023 3

Achtergrond
share close

Op 14 mei, tijdens haar  Moederdagconcert ,ging de nieuwste videoclip van Mariona Smets in première. Daar waar het nummer “Bij Mij Thuis” pure nostalgie uitademt, valt de clip zeker op door het subtiele naakt van de Belgische  zangeres en actrice. “Ik werk ook als live-art model voor een tekenacademie. Daar ontstond het idee om me gedurende mijn ganse zwangerschap te laten volgen door de camera en die beelden te gebruiken in mijn videoclip”, zegt Mariona. “Dat er daarbij meer dan een streep naakt te zien is vind ik niet meer dan normaal. Het is dan misschien wel gedurfd, maar toch blijft het fijnzinnig en artistiek”. Bijna hadden we de beelden nooit te zien gekregen. “De zwangerschap verliep vlekkeloos. De bevalling echter was een “code rood” die maar net  goed  afliep. Dus om meer dan één reden is de clip écht wel buitengewoon”, besluit ze.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%