Mnoize Mijn track the power of memoriesūüėĀ Wilma Lekkere muziek gamejunkie goeie muziek ik ga er vaker naar luisteren en mogelijk horen jullie mij ooit nog als dj

Blog

Bij Mij Thuis – Mariona Smets

today25 mei 2023 2

Achtergrond
share close

Op 14 mei, tijdens haar¬† Moederdagconcert¬†,ging de nieuwste videoclip van Mariona Smets in premi√®re. Daar waar het nummer¬†‚ÄúBij Mij Thuis” pure nostalgie uitademt,¬†valt de clip zeker op door¬†het subtiele naakt van de Belgische¬† zangeres en actrice.¬†‚ÄúIk werk ook als live-art model voor een tekenacademie. Daar ontstond het idee¬†om me gedurende mijn ganse zwangerschap te laten volgen door de camera¬†en die beelden te gebruiken in mijn videoclip”, zegt Mariona. ‚ÄúDat er daarbij meer dan een streep naakt te zien¬†is vind ik niet¬†meer¬†dan normaal. Het is dan misschien wel gedurfd, maar toch blijft het fijnzinnig en artistiek”. Bijna hadden we de¬†beelden nooit te zien gekregen. ‚ÄúDe zwangerschap¬†verliep vlekkeloos. De bevalling echter was een ‚Äúcode rood” die maar net¬† goed¬† afliep.¬†Dus om meer dan √©√©n reden is de clip √©cht wel buitengewoon‚ÄĚ, besluit ze.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%