Blog

Freddy Rich – Dan kijk ik in jouw ogen

today25 mei 2023 10

Achtergrond
share close

Ergens halverwege februari van 2023, lanceerde Kamping Kitsch Club een oproep naar alle Vlaamse artiesten die een duwtje in de rug kunnen gebruiken: wat als je hier eens de kans krijgt om te headlinen in de Slagertent én er bovendien een single bovenop krijgt… Dat hier reactie op kwam, is evident… Via een voting-systeem dat uitsluitend werd gedragen door toegewijde fans, selecteerden DJ Peter Van Praag (programmator van de Slagertente) en zijn team 14 kandidaten voor de finale.
Al van bij het begin onderscheidden zich overduidelijk enkele kandidaten met een toegewijde fanbasis. Maar waar opvallende voorsprong wordt gemaakt, zijn altijd enkele underdogs… Eén ervan wist op de finale samen met de aanwezige fans iedereen te verrassen en alle achterstand in te halen… Freddy Rich!
Deelnemen en kijken waar het uitkomt… dat was het uitgangspunt. Een finaleplaats was het ultieme doel. Maar toen dat binnen was… waarom niet even verder mikken? Soms is het een kwestie van geloof en toewijding. En in dit verhaal leidde het effectief tot een onverwachte overwinning… Verdiend!
Componist/tekstdichter Johan Engels had niet veel meer nodig dan een gesprek met Freddy… Een mens van vlees en bloed die net als iedereen af en toe zijn dag niet heeft… maar altijd weer troost en herbronning vindt in zijn levensgezel. ‘Dank kijk ik in jouw ogen’vanaf nu overal verkrijgbaar en te beluisteren

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%