Blog

Henk Stelte geeft je een zomers gevoel met nieuwe single ‘Ik Wil Je Bij Me’

today27 mei 2023 3

Achtergrond
share close

Voor zijn nieuwe zomerse single ‘Ik Wil Je Bij Me’ is Henk Stelte de studio ingedoken met Manfred Jongenelis.

Met als resultaat een super catchy en zomerse plaat waarbij je meteen zin krijgt om te dansen. Raymon Hermans en Quincy Wilson zijn verantwoordelijk voor de tekst en muziek van deze oorwurm! ‘De jongens kwamen bij me met een super leuke plaat en ik wist meteen.. dit wordt mijn nieuwe single! De productie is in handen gelegd van Manfred Jongenelis die al vaak heeft bewezen er iets geweldigd van te maken. Ik ben er enorm trots op en hoop natuurlijk dat deze straks overal gedraaid gaat worden!’ aldus een enthousiaste Henk.

De single ‘Ik Wil je Bij Me’ verschijnt op 26 mei 2023 bij Smaragd Music en is te streamen bij de bekende platforms.

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%