Blog

Jeffrey van Bennekom heeft met debuutsingle ‘Het eerste rondje’ een oorwurm in handen

today2 juni 2023 5

Achtergrond
share close

Op de website van Jeffrey van Bennekom staat te lezen dat hij precies weet wat hij wil en dat is zingen. Hij omschrijft zich als een gewone jongen met een droom die zijn hart volgt. De mensen die hem de afgelopen 3 jaar al op de bühne hebben zien optreden weten dat het vertolken van Nederlandstalig repertoire echt zijn dingetje is. Inspiratie krijgt hij van André Hazes, Tino Martin, Mart Hoogkamer, Marco Borsato, Lee Towers, Jan Smit en Jeroen van der Boom.

De 25-jarige entertainer uit het Utrechtse Leersum ging pasgeleden een stapje verder en benaderde producer Hans Aalbers omdat hij een eerste eigen single op wilde nemen. Jeffrey: ‘Ik heb veel mensen om me heen die me in steunen. Dat motiveert mij enorm. Om die reden had ik een afspraak met Hans Aalbers. Bij dat gesprek was ook zijn compagnon Arjan Venemann aanwezig. Uit de studio in Nederhorst Den Berg zijn al heel veel grote hits geboren.

Ik vroeg of ze voor mij ook iets konden maken waardoor mijn naamsbekendheid zou groeien. Ik gaf een aantal liedjes als voorbeeld door. Ze begrepen exact wat ik bedoelde en hebben vervolgens het feestnummer ‘Het eerste rondje’ gemaakt. Het gaat over bier en dat valt natuurlijk in het uitgaansleven in
goede aarde. Veel mensen verwachten bij een feestlied de vrolijke klanken van de accordeon. Nou, zij zullen opkijken, want ook zonder datinstrument is het feestgehalte erg hoog.

Het resultaat is een lied dat blijft hangen, zeg maar gerust een oorwurm. Ik ga vanaf nu alles op alles zetten om een mooie muzikale toekomst op te bouwen.’ De single ‘Het eerste rondje’ verschijnt op 25 mei 2023. De prachtige clip, is te bewonderen op Youtube en de socials van Jeffrey.

Jeffrey van Bennekom is te boeken via: www.jeffreyvanbennekom.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%