Blog

MATTHIAS WOERDMAN – Dans In Het Licht Van De Maan

today2 juni 2023 1

Achtergrond
share close

Matthias Woerdman werd geboren in Apeldoorn, maar kwam door de liefde terecht in Lochem, in de Achterhoek. Zijn andere grote liefde is muziek, met name het Nederlandse lied. Hij bracht dan ook al enkele singles op de markt en samen met producer Roy Otters kwam zijn nieuwe single ‘Dans In Het Licht Van De Maan’. Het betreft een vrolijke zomerse track, die nu al uitstekende reacties mag ontvangen tijdens de optredens van Matthias. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat ‘Dans In Het Licht Van De Maan’ uit de radio zal schallen en te horen zal zijn op feestjes en partijen in het land. De single verschijnt via CD Hamster Music.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%